OM PROJEKTET HOS ILVA

ILVA tog kontakt til E-Fire, da de havde ønske om effektivisering og overblik over brandsikkerheden. Foruden bedre overblik over byggeriet ift. byggeloven, klarlagde og forenklede vi lovgivning for brandsyn, akkrediteret og certificeret eftersyn på brandsikringstiltag.

Det har vi hjulpet med

  • Gennemgang af ejendomme – tegninger, strategier og brandkrav
  • Gennemgang og registrering af ejendomme – fysiske forhold
  • Organisationsoversigt og ansvarsfordeling af brandsikkerhed
  • Komplet overblik over alle brandkrav – alle lovgivninger
  • Udarbejdelse af digital mappestruktur Leverandøroversigt og serviceaftaler
  • Effektivisering af brandtiltag

EFFEKTIVISERING PÅ BRANDSIKKERHED

ILVA er blandt danskernes foretrukne bolighuse, og med udvikling af butikker og ejendomme, er der jævnligt til- og ombygninger i butikkerne. Effektivisering på brandsikkerheden er et vigtigt område for at kunne følge en fortsat sikker udvikling af butikker.

Gennemgang og overblik af ejendomme og byggesager var udgangspunktet for projektet. Overblikket forenklede lovgivningen på alle områder for både ansatte, driftsansvarlige og butikker. Foruden overblik over organisationen og ansvarsfordelingen af brandsikkerheden internt, organiserede E-Fire eksternt, ved overblik på leverandør- og service-aftaler, og reducerede omkostningerne på brandsikkerheden.

Forenkling af de nuværende og fremtidige lovkrav på brand gennem E-Fire, giver ILVA yderligere fordele ved nye byggeprojekter efter den ny certificeringsordning.

 

”E-Fire giver Lars Larsens Group A/S det digitale overblik over alle bygninger og butikkers brandkrav, effektiviserer vores tid ved overblik og forenkling – nemt, sikkert og overskueligt”.

”LLG A/S ønsker at sikre egenkontrol og drift – ved at tage ansvar og skabe sikkerhed for kunder, ansatte og bygninger”.

LLG A/S – Morten Asmussen

0
Butikker
0
Lager

FORTSAT EFFEKTIVISERING PÅ BRANDSIKKERHED

Projektet hos ILVA har skabt muligheder for fortsat effektivisering af brandsikkerheden.

E-Fire finder fortsat besparelser hos øvrige leverandører af lovpligtige eftersyn på brand, omfattende både EL, Sprinkling og Slukningsmateriel mm. Alt tilknyttes digitaliseringsværktøjet for fortsat effektivisering.

Vi arbejder løbende på at implementere og registrere yderligere butikker i E-Fire. Når vi samler, så effektiviserer vi. Når alt digitaliseres hos E-Fire, sikres fortsat effektivisering med nye lovkrav og certificeringsordningen omkring brand.

LLG A/S ser frem til de endelig besparelser, da man gennem samarbejdet med E-Fire, har set muligheden for effektivisering på brand.

Scroll to Top