OM E-FIRE

E fire er dit digitale overblik over byggeriets brandsikkerhed.

Uanset rolle, faglighed eller tilknytning til byggeriets opførelse, drift, kontrol og vedligehold, er E-Fire værktøjet der sikrer dig overblik over byggeriets og ansattes brandsikkerhed.

Ved enkel struktur gøres komplekse brandkrav simple. Vi samler, digitaliserer, effektiviserer og besparer, med øje for mennesker, miljø og økonomi.

ENKELT

DIGITALT

BÆREDYGTIGT

INNOVATIVT TEAM

Vores kompetencer spænder bredt med erfaringer fra byggebranchen og beredskabet. Fra byggebranchen trækker vi både bygningskonstruktion, byggerådgivning og entreprenørskab omkring brand ind i vores ydelser, og med erfaringer fra brandvæsen og beredskab spænder vi bredt over hele brand-området.

Gennem innovativt samarbejde med softwareingeniører og designere, har vi skabt et stærkt team for udviklingen af digitaliseringsværktøjet E-Fire.

Teamet sikrer den rette kombination af generalister og specialister på alle områder omkring brand og digitalisering i moderne byggeri og drift. Samarbejdet sikrer professionalisme, høj kvalitet, innovative og digitale løsninger, der hjælper din virksomhed på vej i den digitale transformation, mod behovet for øget effektivisering af brandsikkerheden.

 

Vil du have effektiviseret din brandsikkerhed?

Lad os tage en snak om dine muligheder og finde en løsning, der er tilpasset dine behov!
Scroll to Top