OM PROJEKTET HOS LARS LARSEN GROUP

Lars Larsen Group kontaktede E-Fire for at få overblik over ejendomme og lejemåls brandsikkerhed. Foruden overblik over lovgivning, var der ønske om at effektivisere brandsikkerheden

Det har vi hjulpet med

  • Gennemgang af ejendomme – tegninger, strategier og brandkrav
  • Gennemgang og registrering af ejendomme – fysiske forhold
  • Organisationsoversigt og ansvarsfordeling af brandsikkerhed
  • Komplet overblik over alle brandkrav – alle lovgivninger
  • Udarbejdelse af digital mappestruktur for leverandøroversigt og serviceaftaler
  • Effektivisering af brandtiltag

BESPARELSE PÅ BRANDSIKKERHED

Som international ejendomskæde er Lars Larsen Group altid i udvikling. Især på køb, om- og tilbygning af nye ejendomme og butikker, er overblik og effektivisering et must for at kunne følge udviklingen.
Ved gennemgang af ejendomme og lejemål fra A-Z, efterfølgende opfølgning på byggesager, udarbejdede vi en komplet digital mappestruktur for Lars Larsen Group, med overblik over alle lovkrav for ejendomme og brugere omhandlende brand og sikkerhed.
Vi hjalp med overblik over organisationen og ansvarsfordelingen af brandsikkerheden. Dernæst et overblik over leverandører og service-aftaler og reducerede disse til et minimum. Ved overblik og reducering af tid på brandsikkerheden, er der yderligere fordele ved fremtidige byggeprojekter for Lars Larsen Group.

” E-Fire giver Lars Larsens Group A/S det digitale overblik over alle bygninger og butikkers brandkrav, effektiviserer vores tid ved overblik og forenkling – nemt, sikkert og overskueligt”.
”LLG A/S ønsker at sikre egenkontrol og drift – ved at tage ansvar og skabe sikkerhed for kunder, ansatte og bygninger”.

LLG A/S – Morten Asmussen

0
Ejendomme
0
Lejemål

FORTSAT BESPARELSE PÅ BRANDSIKKERHED

Projektet hos Lars Larsen Group har skabt muligheder for fortsatte besparelser på brandsikkerheden.
E-Fire finder fortsat besparelser hos øvrige leverandører af lovpligtige eftersyn på brand, omfattende både EL, Sprinkling og Slukningsmateriel mm. Alt tilknyttes digitaliseringsværktøjet for fortsat effektivisering.
Vi arbejder løbende på at implementere og registrere yderligere ejendomme og lejemål i E-Fire. Når vi samler, så effektiviserer vi. Når alt digitaliseres hos E-Fire, sikres fortsat effektivisering med nye lovkrav og certificeringsordningen omkring brand.
Lars Larsen Group ser frem til de endelige besparelser, da man gennem samarbejdet med E-Fire, har set muligheden for effektivisering på brand.

Scroll to Top